lørdag den 11. februar 2012

Anmeldelse af virkligheden er klog.

Medmindre du har sovet under en sten så har du helt sikkert hørt om virkligheden er klog. Af Thomas Rosenstand, denne bog er nok den mest hypede bog i på diverse iværksætter fora i danmark, lige nu, men her er så spørgsmålet er den al hypen værd? I min personlige optik så kan jeg kun sige ja, og lige da jeg så den første gang så måtte jeg have den dels fordi jeg beundrer Hr. Rosenstand utrolig meget og dels fordi at den havde en så god titel som den havde.

Min opfattelse af bogen er at den klart er alle pengene værd og den dækker alle de problemstillinger du bliver stillet over for i livet super godt. Altså dvs. alt lige fra at miste dit job til at din hamster dør :-)

og lad os nu lige tage de spørgsmål du helt sikkert har efter at have læst denne anmeldelse.

1. Bliver du den nye Mærsk af at læse bogen? Det korte svar nej, det lidt mere nuancerede svar denne bog giver dig helt klart værktøjerne til at blive den nye Mærsk.

2. Hvad handler denne bog om udover at blive en succesfuld iværksætter? Den handler om alt du kan forestille dig med relation til livet, lige fra at opbygge selv tillid til sådan overlever din virksomhed vores nuværende recession.

3. Hvem er denne bog for? Denne bog er for alle der vil have success i livet det er klart og burde faktisk være pensum på alle landets folkeskoler

4. Hvad kan man lære af denne bog? utrolig meget siger jeg bare.

5. kan den kurere kræft? Nej selvfølgelig kan den ikke det men den kan give dig værktøjerne til at overleve kræften + søge alternativ information. 

så der for køb den idag http://www.virkelighedenerklog.dk/

P.s. du må endelig ikke blive skræmt af det faktum at der står på siden med stor fed skrift danmarks groveste selvhjælpsbog fordi denne bog giver virkelig det los i røven du trænger til :-)

P.P.S jeg er den type der ikke skriver noget medmindre jeg mener det 100% selv :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar